home    |    spots    |    geschiedenis    |    joran nieuws    |    videos    |    fotos    |    discussie

Discussie


Stellingen:
(vraag)Stelling:

"Joran heeft met 28 jaar cel een terechte straf gekregen"


Reacties:

#1 door Daan (3 jaren, 226 dagen, 3 uren, 37 minuten geleden)
Veel te weinig! Maar hij zal toch nooit meer een vrij man zijn.

#2 door hendrik bindt (3 jaren, 224 dagen, 7 uren, 29 minuten geleden)
Als hij echt niet meer eet. zal het ruimschoots voldoende zijn. Maar laat mij jullie vertellen over die andere Joran. de Joran die de wereld zou veranderen en hoe dat gegaan zou zijn, als hij alleen maar geen Joran had geheten. Deze Joran had namelijk een idee waarmee hij de mensen die in de gevaarlijke deltas van deze planeet woonden een veilig thuis zou bieden.

Joran Mijn Joran dus is het gepest op zijn studie al een tijdje zat. In feite noemt hij zichzelf in de kroeg waar hij komt alang geen Joran meer nooit gedaan ook. hij komt er ook nog maar zo,n jaar of vier. nog even en hij zal slagen voor zijn achitecten studie. Dan zal hij van die etterige studentjes geen last meer hebben, en gewoon als Piet door het leven kunnen. Althans in de kroeg, waar zijn studiegenoten gelukkig niet kwamen. Zijn idee daar zou hij in ieder geval niet op af studeren.Hij was doodsbang dat iemand ermee aan de haal zou gaan. het was een vrij ingewikkeld plan.


#3 door Hendrik Bindt (3 jaren, 224 dagen, 6 uren, 21 minuten geleden)
Hij heeft het me wel eens uitgelegd. het is een soort pyramide spel maar dan zonder de oplichterij. zo legde hij het mij althans uit. Ja ja zullen jullie wel denken daar komt de Joran nu al uit de mouw. Piet is heel anders dan Joran. Piet is een zeiler, geen gokker. piet houd ook wel van de meisjes. soms neem ik piet mee uitzeilen. Ja als je alleen maar leuke jonge meisjes meeneemt op je zeilboot, willen ze op een gegeven moment niet meer mee als je ouder wordt. Je hebt dus jonge leuke jongens als piet nodig.om met een schip vol leuke meiden door de sluis te gaan. en ook weer met alle jongens en meiden terug, niet zoals varen met Joran vd s. Piet was eigenlijk al meegevaren sinds hij bij ons in de kroeg kwam. hij heeft ook een keer een oversteekje naar Engeland met ons gemaakt. hij had er even niet op gerekend maar toen kwam zijn geheimpje uit. Ik neem namelijk altijd de paspoorten en eventuele monsterboekjes in. dat is op een echt schip ook zo. zo niet op de Costa Constanta.

#4 door h (3 jaren, 224 dagen, 5 uren, 10 minuten geleden)
Ik wil hier geen oordeel vellen over de kapitein van de Costa Concordia. sorry voor dit foutje. Maar vierduizend man van een schip afkrijgen dat kapseist. is geen geringe prestatie. Het aan de grond lopen een blunder. Ondanks het aantal doden op zijn geweten heeft hij nog niets te maken met Joran vd S, en zeker niet met onze piet, die zoals gezegd werd door de mand viel op een reisje engeland . Het was een mooie oversteek. Hij had het nog nooit eerder gedaan . Vlakbij Harwich ligt een groot betonnen kolos in zee een soort triomfboog. het is een verdedegings werk uit de oorlog zei ik tegen hem. Dat maakt mij niet uit zei hij. Het gaat mij om de techniek. Hoe het gemaakt is. Ja dat begreep ik wel die passie. Jaha ging hij vol enthousiasme verder ik vraag me af of je er zou kunnen wonen als je een er een laag aarde van een meter op zou storten. Die beweringen had ik ook wel eens gehoord of gelezen. Een persoon kan zelfvoorzienend zijn op een Hectare grond. dit is wel twee hectare.

#5 door Anoniem (3 jaren, 224 dagen, 4 uren, 8 minuten geleden)
Wat wil je meedoen aan boer zoekt vrouw of zo. Daar wordt je meteen gescreend.man wil mijnheer Joran met een eigen eiland. Shit man wil je me Piet noemen. Ok dat zal ik doen beloofd met een uitzondering niet waar de douane bij is. daar kon hij wel inkomen. zullen we van der Slag Mulder porren de koffie is al klaar. En voor ons is er een lekker biertje. een hele of een halve doe maar een kleintje meer krijg ik niet weg van dat alcoholisten bier van jullie. Van der Sloot drinkt beter bier dan wij. Ze krijgen hem wel te pakken en dan krijgt hij heel lang geen bier meer Piet. Ik moet het nog zien. ja dat is lang geleden toch nog eens de logboeken erbij pakken. Ik ga zo naar de kroeg mischien is piet er ook wel.

#6 door Anoniem (3 jaren, 223 dagen, 8 uren, 11 minuten geleden)
Hoofdstuk twee.

De Kroeg

De oude zeeman stapte zijn kroegje binnen goedeavond meisjes zij hij tegen het barpersoneel. Prompt kreeg hij een biertje en een hoe gaat het met je. Het gaat wel Linde. Ik zit maar te piekeren over die Costa Capriola. wat is dat vraagteken sorry verkeerd toetsenbord.Dat is dat gestrande passagiers schip. Oh dat ding En weg was ze weer om een klant een tafeltje in de eetzaal te bezorgen.
Hij las zijn krantje. maar in zijn hoofd draaide het om zijn het schip. Het lag daar als op een presenteer blaadje. het hoefde alleen een paar meter omhoog.en het zou zo weg drijven.Daar kwam onze Piet binnen.


#7 door hendrik (3 jaren, 223 dagen, 5 uren, 41 minuten geleden)
Piet zoende Linde. En ging aan de bar zitten. Is er nog een dagschotel. ik denk het wel lieverd. Zal ik er een bestellen. ze woelde met haar vingers door zijn haar, alsof hij een Ken poppetje was. aan het geknuffel kwam snel een eind want het was druk die avond. Ouwe zeebonk hoe is het met jou. Goed denk jij ook de hele tijd aan dat schip. Daar is een boel geld te verdienen Piet ze praten al over een schade van een miljard euro. Als ik dat even snel uitreken zou er dus 400 miljoen te verdienen zijn. Van der slag Mulder kwam binnen. zo stelletje fantasten nog steeds over de Costa Capriola. Ja en daar zou jij als uitvinder van de scheepskameel zie youtube wel eens wat enthousiaster over kunnen zijn. Maar je lust zeker wel een biertje. Nou.
hee Joran lalde een dronken bal door de kroeg zijn vinger priemde in de richting van piet. Kan ik jou vroeg piet zo plat mogelijk. Ja zei de dronkenlap. Jij bent Joran vd sloot. je lult uit je nekharen man.

#8 door Anoniem (3 jaren, 223 dagen, 4 uren, 59 minuten geleden)
Je kon hem al aan voelen komen the sting. piet knipoogde naar Linde ze wist wat er ging komen zou het nog een keer lukken wedje maken dat ik piet heet. De bal moest lachen. hij was zeker van zijn zaak. Hij trok zijn poeplap, en frommelde er vier honderdjes uit er bleef een biljet van vijftig achter. Piet die altijd scheen te bulken van de duiten alhoewel hij er uit zag als een als een noeste handswerkman pakte zijn karakteristieke bundeltje geld en legde er vierhonderdvijftg naast, en zei of durf je niet helemaal met je billen bloot. en voegde daar joviaal aan toe en als je verliest betaal ik je rekening. handen werden geschud de weddenschap gemaakt.900 euro lagen voor het grijpen. Henny hou jij het geld vast. Zo mijnheer de dronkelap zei piet ga jij nu maar eens vragen aan de mensen hier vragen hoe ik heet. hij vroeg aan Linde Hoe heet deze kerel. Piet zei Linde eigenlijk hield ze niet van dit soort dingen maar een belofte maakt schuld. hij vroeg het aan mensen aan de bar.

#9 door Anoniem (3 jaren, 223 dagen, 4 uren, 10 minuten geleden)
Het antwoord bleef piet. Een paspoort brieste het ventje een paspoort wil ik zien. dat ligt thuis zij piet. ga maar halen dan en anders heb ik gewonnen. Dan zul je wel een uurtje moeten wachten. Piet had onder de tafel al de sleutels van henny´s apartement gekregen. om de hoek gelegen hoefde er dus helemaal geen uur gefietst te worden om de buit binnen te halen.De lummel ging op Piet zijn kruk zitten. Wat zal het zijn een lekker whiskytje of zo ik betaal zei Henny. Doe maar een 15 jaar oude dimple Het duurste op de kaart uiteraard geef mij dan maar een biertje en jij mulder. Ja doe maar. het lulletje zoop whisky. Maar zoals jullie weten beste kinderen als de wijn is in de man is de wijsheid in de kan. Toen piet terugkwam hadden we nog vier grote glazen whisky in het sujet weten te pompen. We begonnen bijna medelijden te krijgen.maar hij lag vredig zijn roes uit te slapen met zijn hoofd op de bar.piet kwam binnen en liet hem een paspoort zien van laten we zeggen een zekere Piet.

#10 door Anoniem (3 jaren, 215 dagen, 7 uren, 44 minuten geleden)
wat gebeurde er toen

#11 door khun (3 jaren, 213 dagen, 16 uren, 12 minuten geleden)
dat ie 28 jaar kreeg was al super goed nieuws...maar nu die is overgeplaats naar een echte jail gaat zijn gezondheid nog meer achteruit is nog beter nieuws.
hoop dat ie nog lang leeft het liefst presies 30 jaar!!!

#12 door Anoniem (3 jaren, 195 dagen, 9 uren, 36 minuten geleden)
In Peru hoef je maar een derde van je straf uit te zitten flapdrol, of was het de helft. In ieder geval niet het volle pond. En ook niet tweederde zoals in Nederland.

#13 door Joran support (3 jaren, 124 dagen, 18 uren, 32 minuten geleden)
Beste mensen julie kijken te veel naar Peter r de Vries de media Mongol van Nederland die over alles liegt als het hem goed uit komt. Joran is een goede en slime jonge man die wat problemen had heeft en met de erkeerde mensen in zee is gegaan en gebruikt is door bepaalde mensen ik wil nu geen namen noemen. Ik Ben zelf 20 jaar ouder dan Joran . Ik ken Joran al enkele jaren en ik ben nooit bij de media bekent geworden heb ook nooit media kontakt gezocht ik heb ook geen interesse om over Joran zijn rug geld te verdienen,wat andere zogenaamde vrienden van Joran wel gedaan hebben. Ik ben met en bij Joran geweest in Zuid oost Asie geweest en in Zuid America , ik woon zelf in Azie en Zuid America ik pendel tussen die continenten.Helaas toen Joran in Bogota was kon hij niet wachten op mij want wij zouden ons treffen in Bogota Colombia waar Joran al naar toe was gegaan en zou wachten op mij omdat ik op dat moment in Vietnam was. Wij zouden vanuit Bogota naar Lima gaan.

#14 door Anoniem (3 jaren, 122 dagen, 8 uren, 4 minuten geleden)
Een Joran lover hahahahahahaha.

#15 door prive (2 jaren, 334 dagen, 2 uren, 31 minuten geleden)
<3

#16 door Frits van der Waal (2 jaren, 253 dagen, 5 uren, 48 minuten geleden)
Ik vind het te lang, hij is ook maar een mens en zijn schuld is niet eens bewezen.

Joran ik hou van je!


#17 door super (1 jaar, 16 dagen, 5 uren, 49 minuten geleden)
Hello!


#18 door overnight_cialis (1 jaar, 16 dagen, 5 uren, 48 minuten geleden)
Hello!


#19 door canadian (1 jaar, 16 dagen, 5 uren, 48 minuten geleden)
Hello!


#20 door Pharmk218 (317 dagen, 9 uren, 31 minuten geleden)
Hello! cadddde interesting cadddde site! I'm really like it! Very, very cadddde good!

#21 door Pharmc421 (317 dagen, 9 uren, 31 minuten geleden)
Very nice site! <a href="http://aieypxo.com/tovras/1.html">cheap viagra</a>

#22 door Jasja (304 dagen, 20 uren, 46 minuten geleden)
Joran is een echte killer en zijn laatste moord is wel bewezen geweest.
Maar wat ik absoluut niet begrijp is dat er één of ander wijf is in dat land, die zich laat neuken door een joran. Sorry hoor, maar dan spoor je echt niet en ben je ook niet goed bij je verstand. Of wil dit wijf ook (negatieve) publiciteit.
Het zielige kind zal nooit geen (normale) vader terugzien !!!!!!!!

#23 door Jasja (304 dagen, 20 uren, 31 minuten geleden)
Dat een moeder nog kan houden van een kind als joran, ja want dat is hij nog steeds. Maar wel een gevaarlijk kind.
Hij mag wat mij betreft nooit meer vrij komen deze imbeciel !!!

#24 door EiYaqDlQGKIz (252 dagen, 3 uren, 13 minuten geleden)
Coba hubungi toko yang bagus di Palembang Pak Ayen JF Fishing >> 081 278 134 68, sebab ada hbunugan baik dengan kami dari kailpancing.com. Bilang aja dikasih rekomendasi sama Mas Rony kail pancing.

#25 door SheJBp9c2 (231 dagen, 14 uren, 48 minuten geleden)
It's great to read something that's both enjoyable and provides pragmatisdc solutions.

#26 door tSJc8YC4 (196 dagen, 17 uren, 10 minuten geleden)
Pleasing you should think of something like that

#27 door ZDltYPw3bm (194 dagen, 13 uren, 45 minuten geleden)
That's a smart way of thinking about it.

#28 door rVw2vGC7 (192 dagen, 8 uren, 26 minuten geleden)
Many many quality points there.

#29 door 6W8B2D1Ibu (181 dagen, 8 uren, 22 minuten geleden)
I read your post and wished I was good enough to write it

#30 door 0H11XN8XIj8Y (178 dagen, 8 uren, 59 minuten geleden)
Mighty useful. Make no mistake, I appreciate it.

#31 door f7IH0D02OeAT (177 dagen, 21 uren, 57 minuten geleden)
That's a crackerjack answer to an interesting question

#32 door ViILMSJX (177 dagen, 12 uren, 45 minuten geleden)
All of these articles have saved me a lot of headaches.

#33 door tMedtJKH (177 dagen, 10 uren, 7 minuten geleden)
I'm really into it, thanks for this great stuff!

#34 door 544QgcIQuPN (176 dagen, 10 uren, 58 minuten geleden)
Your answer was just what I needed. It's made my day!

#35 door lswbO6UXt (176 dagen, 5 uren, 52 minuten geleden)
That insight would have saved us a lot of effort early on.

#36 door TUHIW3ZBQh (175 dagen, 10 uren, 50 minuten geleden)
You have the monopoly on useful information-aren't monopolies illegal? ;)

#37 door W4yfQ63Cnh (165 dagen, 8 uren, 38 minuten geleden)
This is just the perfect answer for all forum members

#38 door pMffm6bh (160 dagen, 6 uren, 21 minuten geleden)
This website makes things hella easy.

#39 door rHi5Dxbm (159 dagen, 4 uren, 25 minuten geleden)
That's really shrewd! Good to see the logic set out so well.

#40 door m6z1QrwHMnje (158 dagen, 19 uren, 11 minuten geleden)
Action requires knowledge, and now I can act!

#41 door sL9gMnW8 (156 dagen, 9 uren, 23 minuten geleden)
I'm not easily impressed. . . but that's impressing me! :)

#42 door erection (151 dagen, 19 uren, 56 minuten geleden)
Hello!


#43 door cialis (151 dagen, 19 uren, 54 minuten geleden)
Hello!


#44 door cialis (151 dagen, 19 uren, 53 minuten geleden)
Hello!


#45 door viagra (151 dagen, 19 uren, 50 minuten geleden)
Hello!


#46 door viagra (151 dagen, 19 uren, 49 minuten geleden)
Hello!


#47 door cialis_professional (143 dagen, 16 uren, 56 minuten geleden)
Hello!


#48 door online (142 dagen, 16 uren, 31 minuten geleden)
Hello!


#49 door viagra_price (142 dagen, 16 uren, 29 minuten geleden)
Hello!


#50 door Z0d0qJP3 (135 dagen, 20 uren, 54 minuten geleden)
No complaints on this end, simply a good piece.

#51 door potzd5Pw (134 dagen, 7 uren, 59 minuten geleden)
I was drawn by the honesty of what you write

#52 door YQSXpF2CSOvr (133 dagen, 17 uren, 52 minuten geleden)
I'm not easily impressed but you've done it with that posting.

#53 door IdWiMZmsdj (132 dagen, 5 uren, 4 minuten geleden)
There's a secret about your post. ICTYBTIHTKY

#54 door uuR9reWy (116 dagen, 22 uren, 11 minuten geleden)
Well I guess I don't have to spend the weekend figuring this one out!

#55 door effects (114 dagen, 2 uren, 27 minuten geleden)
Hello!


#56 door cialis (113 dagen, 10 uren, 23 minuten geleden)
Hello!


#57 door hNC2OM4AV4Rx (108 dagen, 19 uren, 8 minuten geleden)
Good points all around. Truly appreciated.

#58 door LSkut3DCHhDv (106 dagen, 8 uren, 21 minuten geleden)
It's spooky how clever some ppl are. Thanks!

#59 door KoDYGQ3xCP2r (105 dagen, 14 uren, 54 minuten geleden)
I appreciate you taking to time to contribute That's very helpful.

#60 door yqgiCwsp (102 dagen, 3 uren, 37 minuten geleden)
Heck yeah this is exactly what I needed.

#61 door mary flora866 (83 dagen, 12 uren, 57 minuten geleden)
the paces chaplain festival so year after this weekend I get a break I race the classic aristae okay yet cut I just love my crack so much I love how in so much good will have a bit more about that later we will Littleton exciting so I use you know it's a its it's great to have you here SPEC ever talk that nutrition them it’s something I think that a lot of people struggle with on the rice it can make or break your rights one way or the other so could you tell us a little bit about your experience teams at nutrition at making mistakes you've made in yeah I think so you flee along the way yeah absolutely I’m initiative courses is something that it it's very easy to get it wrong butt’s also equally just as easy to get right all you need is a little bit education you need to know some tools some guidelines so it's not easy I can really http://add7strengthtraining.com
http://sixpackabs2building.com
http://7seconds2perfectbody.com
http://workout4leanmuscle.com
http://musc

#62 door zZP5PkgCYe (79 dagen, 18 uren, 29 minuten geleden)
Great post with lots of important stuff.

#63 door IpOLtWF79kQ (75 dagen, 17 uren, 35 minuten geleden)
Hey hey hey, take a gander at what' you've done

#64 door qzrhwVafGX (73 dagen, 5 uren, 12 minuten geleden)
Finding this post has solved my problem

#65 door M7iCXW96gla (71 dagen, 12 uren geleden)
Superbly illuminating data here, thanks!

#66 door e2BbXFf90 (67 dagen, 17 uren, 44 minuten geleden)
A wonderful job. Super helpful information.

#67 door generic (67 dagen, 6 uren, 22 minuten geleden)#68 door FV4JmERRTPfd (66 dagen, 19 uren, 5 minuten geleden)
That's a slick answer to a challenging question

#69 door GRmW9EDU9x (66 dagen, 13 uren, 31 minuten geleden)
Got it! Thanks a lot again for helping me out!

#70 door 09ulWOgJbG1 (64 dagen, 5 uren, 15 minuten geleden)
I'm not easily impressed. . . but that's impressing me! :)

#71 door cialis (59 dagen, 6 uren, 43 minuten geleden)
Hello!


#72 door cialis (58 dagen, 20 uren, 1 minuut geleden)
Hello!


#73 door viagra (58 dagen, 20 uren, 1 minuut geleden)
Hello!


#74 door without (58 dagen, 10 uren, 12 minuten geleden)
Hello!


#75 door buy_cialis (45 dagen, 1 uur, 19 minuten geleden)
Hello!


#76 door cialis_online (45 dagen, 1 uur, 19 minuten geleden)
Hello!


#77 door kyCXOeE5 (39 dagen, 10 uren, 32 minuten geleden)
No question this is the place to get this info, thanks y'all.

#78 door cialis (30 dagen, 22 uren, 29 minuten geleden)#79 door hadi tina36 (27 dagen, 9 uren, 39 minuten geleden)
sympathetic nervous systems go to sleep also so maybe sleep is good I would like to have a little bit morethis morning I am what are using the colony for now wehave a collaborator on new CD campus Samantha Harris whose looking at this to find out exactly what mu mutated protein is doing within the .
http://training4certification.com/
http://10tips4passing.com/
http://passexams4only.com/
http://guide2passing.com/
http://braindumps4certification.com/
http://reliableitdumps.com/
http://getalllatestdumps.com/
http://certification4exams.com/
http://pass2dumps.com/
http://braindumpsfacts.com/


#80 door viagra (27 dagen, 6 uren, 4 minuten geleden)#81 door viagra (27 dagen, 6 uren, 1 minuut geleden)#82 door viagra_dosage (27 dagen, 4 uren, 18 minuten geleden)
Hello!


#83 door effects (26 dagen, 18 uren, 17 minuten geleden)
Hello!


Reageer:
(Gescheld, gevloek of grof taalgebruik, wordt verwijderd!)
naam
email
website
bericht*
1000 tegens over

code* captcha sign
Refresh image

 

Laatste spot

Lima - Peru
Spot date: 12-06-2010

Laatste Nieuws

Joran van der Sloot probeerde rechters om te kopen
'Proces Van der Sloot moet opnieuw'
Joran van der Sloot gaat trouwen

Laatste Discussie

"Joran heeft met 28 jaar cel een terechte straf gekregen"